Workshop: Jak může catering podpořit ESG cíle vaší firmy?

24/6/2025

Interaktivní workshop, pro firmy, které chtějí servírovat odpovědnost a chuť budoucnosti, propojí data, zážitek i chuť. Ukážeme vám, proč je rostlinný catering chytrou volbou z pohledu:

  • environmentálního dopadu firmy;
  • zdraví a pohody zaměstnanců a zaměstnankyň;
  • inkluze, tedy přístupnosti pro osoby s intolerancemi, vegansky, vegetariánsky i flexitariánsky se stravující i osoby s nábožensky motivovaným jídelníčkem.

V první části workshopu se podíváme na konkrétní data a ESG souvislosti volby občerstvení. Ve druhé části si vyzkoušíte, jak o těchto tématech přemýšlet ve své firemní praxi. Nezůstaneme jen u teorie, čekat na vás bude i ukázka toho, jak může udržitelný catering vypadat a chutnat.

Pro koho je workshop určen

Workshop je určen pro ESG manažery*ky, event a office manažery*ky, HR a další odbornice a odborníky, kteří plánují firemní eventy a mají zájem posunout firemní udržitelnost na další úroveň – i skrze jídlo.

KDY: 24. 6. 2025 od 13:00

KDE: v prostorách pražského Impact Hubu

Více info zde.