Spojka Karlín

#jidlospojuje

Spojka Karlín, restaurace, ve které nikdo nemusí dělat kompromisy. Bez ohledu na to, jestli se jedná o vegana, vegetariána nebo milovníka masa. Každý se zde dobře nají.

„PŘÍPRAVA JÍDLA V KUCHYNI JE SAMOSTATNÁ KAPITOLA, která dennodenně píše své osobité příběhy, pod vedením šéfkuchaře Ondry Panoše. Příběh našeho ručně vyráběného pečiva a dezertů se odehrává v rukou Jirky a Anežky. Zatímco Jirka pro Vás denně peče voňavé superchleby, bagely nebo muffiny, Anežka nás každý den utvrzuje v tom, že i dezerty jde dělat jinak. Bez cukru, bez lepku a bez předsudků.

Veškerá jídla, která servírujeme, připravujeme od základu za použití čerstvých surovin. Naši kuchaři Honza s Barisem mají vlastní zahrádky, na kterých pěstují zeleninu, klíčky a bylinky. Markeťačka Petra vyrábí zero waste marmelády a manažerka Daria několik měsíců připravovala postup pro výrobu kombuchy a zázvorového piva.“