Zátiší Catering Group
Zátiší Catering dlouhodobě propaguje udržitelný koncept akcí, inspiruje k ekologickému přístupu klienty i členy svého týmu. V Kongresovém centru vytvořili zaměstnanci bylinkovou zahradu Urban Farm. Kuchaři bylinkami ochucují saláty, domácí limonády a zdobí pokrmy na akcích. Iniciovali a spravují projekt komunitní lednice, do které ukládají jídlo z akcí, které je čerstvé, ale už by se nestihlo spotřebovat a zamezují tak zbytečnému vyhazování. Pro zaměstnance se vytvořili uzamykatelné cykloboxy, aby do práce mohli přijet i na kole. Oblíbeným klientským konceptem je „Miska na celý večer“, kterou doplňují občerstvení jídlem „co nejvíce do ruky“ s cílem minimalizovat objem použitého nádobí. Novinkou je džusovací kolo, na kterém si host vyšlape vlastní džus z méně vzhledného ovoce a zeleniny. Dobře vypočtené množství jídla, zvolený způsob servírování, výzdoba a komunikace eliminují dopady akcí na životní prostředí. Kdykoliv využijete služeb Zátiší Cateringu nebo navštívíte některou ze čtyř restaurací Zátiší Group, můžete se spolehnout na výjimečný zážitek, nejvyšší standard služeb a dobrý pocit z pomoci ostatním. Zátiší Group si podpory hostů velmi váží, a proto věnuje každý rok 50 % svých zisků na charitativní projekty.