GULE pro vás připravili speciální velikonoční nadílku. Ochutnáte?

4. 3. 2021

Podnik GULE FOOD TRUCK to nezabalil ani během pandemie. Svým zákazníkům pravidelně nabízí u OC Arkády Pankrác čerstvé tvarohové mini-koblížky různých příchutí a výběrovou kávu. Nyní si pro vás připravil speciální velikonoční nabídku z kvalitních surovin, kterou si můžete předobjednat již nyní.

Projekt GULE (Gastronomie Umožňující Lidem Existovat) funguje pod záštitou sociálního podniku Postiminium s.r.o., jehož společensky prospěšným cílem je vytváření pracovních příležitostí pro osoby se zdravotním postižením (OZP).

Již druhým rokem tento podnik provozuje vlastní pojízdné občerstvení GULE FOOD TRUCK, ze kterého zákazníkům nabízí čerstvě připravené tvarohové mini koblížky (gule), výběrovou kávu a různé sezónní nápoje. V provozu je využíváno přednostně místních zdrojů, je šetrně nakládáno se všemi surovinami a jednotlivé produkty jsou servírovány na bio-kompostovatelném nádobí.

I za současné pandemie jede GULE FOOD TRUCK na plné obrátky a jeho zaměstnanci již netrpělivě vyhlíží jaro. Proto se rozhodli, že kromě gulí nabídnou svým zákazníkům i něco speciálního, v tomto případě velikonočního. Připravili pro vás ručně vyráběný velikonoční sortiment, který si můžete předobjednat již nyní. Ve velikonočním balíčku najdete například mazance, beránky, paštiky či vaječný likér.

Všechny dobroty opravdu stojí za to. Beránek je připraven dle tradiční receptury a k jeho výrobě je využito výhradně kvalitních surovin. Najdete v něm české máslo, plnotučné mléko, vejce i kandované ovoce. Ručně hnětený mazanec je naopak připravený z poctivého kynutého těsta. A jedinečná paštika je připravena z kuřecích jater doměkka orestovaných na sádle a cibulce. Játra jsou provoněna kombinací rozmarýnu a tymiánu a zjemněna notnou dávkou smetany a másla.

Spojte hřích s dobrým skutkem a rozjeďte Velikonoce na plný GULE! Kompletní velikonoční nabídku a objednávkový formulář naleznete na jejich webu zde.

Související

Česká veganská společnost vydala novou e-knihu Kuchařka beze stopy

Přejít na článek

Většina spotřebitelů v EU je ochotná jíst udržitelněji, ale čelí překážkám

Přejít na článek