Akademie SDGs | Jak na udržitelnou výrobu a spotřebu (SDG 12)

8/6/2021

Akce: Jak na udržitelnou výrobu a spotřebu – 8. června 2021

Bavit se budeme o snižování produkce odpadu, odpovědnosti v potravinovém průmyslu, udržitelném hospodaření s přírodními zdroji a ekologickém zemědělství.

Akce bude zahájena edukativním úvodem, kterého se ujme Cyril Klepek, zakladatel organizace CYRKL.

Následně Radek Hušek představí svůj projekt SENS Foods, se kterým se stal vítězem Cen SDGs 2020 v kategorii Mladý leader.

Hlavní částí akce bude panelová diskuse vedená Lucií Mádlovou, zakladatelkou a výkonnou ředitelkou Asociace společenské odpovědnosti. V panelové diskusi se o své zkušenosti podělí

  • Michaela Franeková, generální ředitelka Unilever ČR a SK,
  • Radek Hušek, spoluzakladatel SENS Foods,
  • Ján Kondáš, ředitel komunikace Tesco Stores,
  • Jan Zeman, majitel Biopekárny Zemanka.

Po akci budou následovat individuální expertní konzultace pro předem vybrané projekty.

Live stream z akce můžete sledovat na facebookové události či na YouTube.

8. června 2021 | online

14.00 – 15.30 edukace a diskuse
16.00 – 18.00 konzultace

Akademie SDGs je otevřena zdarma pro širokou veřejnost.

Individuální expertní konzultace jsou určeny pro účastníky všech ročníků Cen SDGs a členy Asociace společenské odpovědnosti. Počet konzultací je omezen, přednost dostanou projekty přihlášené do Cen SDGs 2021. Na individuální expertní konzultaci se prosím registrujte.

Na expertní konzultaci se registrujte ZDE. Registrace jsou otevřeny do 1. června nebo do naplnění kapacity.

Tato akce je součástí Akademie SDGs, o které se více dozvíte ZDE.