Česko a rostlinné alternativy mléka a mléčných produktů | ProVeg
24/5/2023
Rostlinné alternativy mléčných výrobků se těší stále větší popularitě a jejich prodej v Česku stoupá. Zákazníci a zákaznice se zajímají o nutriční hodnoty i fortifikaci u inovativních potravin, jejichž benefitem je také nižší ekologická stopa.
Jak udržet krok s touto nejrychleji se vyvíjející rostlinnou kategorií? O jaké druhy výrobků je největší zájem? Jaké příchutě osloví nejširší část populace? A které informace na obalech výrobků zvýší prodeje? Na tyto otázky vám odpoví několik odbornic a odborníků a data z nejnovějšího průzkumu od FMCG Gurus.
Řečníci a řečnice:
- Ing. Tereza Trávníčková, Food Industry & Retail Consultant, Veggie Challenge Project Manager z ProVeg Česko
- MSc. Martina Štrbavá, Brand Manager Violife Eastern Europe z Upfield ČR, s.r.o.
- Vladimír Dolejš, strategie, marketing & sales ve společnosti Wild&Coco
- Dana Janošíková, vedoucí obchodní divize FOOD a GASTRO ve společnosti Semix
- Ing. et Ing. Barbara Jančaříková, Regulatory Manager FMCG CZ/SK ve společnosti Danone
KDY: 24. 5. 2023, 13:00 až 14:30
KDE: online